Çelen Turizm www.celenturizm.com

Firmamızın kuruluşundaki ana faaliyet konusu öğrenci taşımacılığı olup 1985 yılından bu yana elde ettiği bilgi birikimi ve deneyimli uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Okul servis sektöründe son yıllarda yaptığı hizmetler ile okulların aranan tur firması olmayı başarmıştır. İnsan taşıdığının bilincinde, güvenliği ve teknolojiyi ön planda tutup sorunu çözmeye odaklı bir ekibe sahip. çelen turizm Özel oluşturulmuş kadrosu ile hizmette tüm ihtiyaçları karşılamak için yola çıktı.Şirketlerden okullara, özel kuruluşlardan kamu kuruluşlarına pek çok sektörün personel ve öğrenci taşıma hizmetini güvenli, rahat ve dakik anlayışıyla gerçekleştirmektedir. Hizmet sektörünün içerisinde bulunan ve insan için hizmetin ne olduğunu iyi bilen kurucumuzun faliyete geçirdiği firmamız genç, dinamik, profesyonel ve bilgili bir ekipten oluşmaktadır.

Taşımacılık sektöründe 30 yılı geride bırakan, bu süreç içerisinde ise marka değerini ileri taşıyan Çelen turizm gücünü duyurmayı başarmıştır.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı en doğru zamanda daima ekonomikliği ve konforu sunan Çelen, bugüne dek on binlerce kişiye memnuniyetleri doğrultusunda hizmet vermiştir.

Benimsediğimiz ‘güvenlik, kalite, insana ve çevreye değer’ ilkeleriyle bugün bir çok seçkin kuruma profesyonel taşımacılık hizmeti sunmaktayız.

Hizmet politikamızı sürekli geliştirerek, insan kaynaklarına ve teknolojiye yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğimize inancım sonsuzdur. Kendi öz değerlendirmelerimizde başarımızın ölçüm kriteri her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur.

Biz 30 yıllık tecrübemiz, müşteri odaklı yaklaşımımız,kalitemiz, çevre bilincimiz ve anlayışımız ile her zaman hizmete hazır bir ekibiz.

Nevzat Çelen

Standart

Yorum bırakın